Miehen sterilisaatio

2.3.07

Sterilisaatiotarina

Best of Craiglist -sivuilla on tarina. Vasektomian teettänyt mies kertoo siinä, kuinka hänen myöhempi asiasta tietämätön naisystävänsä yritti huijata häntä vieraan lapsen isäksi väittämällä kondomin pettäneen.

En tiedä, onko tarina tosi vai keksitty, ja voidaan tietysti kysyä, oliko mies turhankin ilkeä kyseiselle naiselle (vaikka nainen tämän tarinan todellinen ilkimys on). Tosiasia kuitenkin on, että isyyshuijauksiakin tapahtuu. Tarinan opetus siis on, että jos olet mies ja et halua lapsia, niin hanki vasektomia. Jos haluat pitää mahdollisuuden hankkia lapsia myöhemmin, jätä spermaasi varastoon pakastettavaksi.

Linkki tarinaan löytyi Ihmissuhteet-blogista.

1 Comments:

 • At 26/3/07 11:07, Blogger Miia said…

  Arvoisa Mister,
  Törmäsin mielenkiintoisiin Stakesin tilastoihin sterilisaatioista Suomessa ja olen kirjoittamassa aiheesta juttua Tampereen seudulla ilmestyvään Kaupunkilehti Toriin (levikki 145 000, Alma Media).
  Asiantuntijoita minulla on jutussani jo yllin kyllin, mutta todellinen asiantuntija siis henkilö, jolle operaatio on tehty puuttuu. Vaikuttaa siltä, että kovin moni mies ei uskalla puhua aiheesta yhtä avoimesti kuin sinä tässä blokissasi. Kuitenkin lehtemme lukijoille (ja erityisesti operaatiota harkitseville miehille) olisi varmasti kaikista kiinnostavinta kuulla aiheesta omakohtaisia kokemuksia.

  Siispä... olisitko valmis antamaan aiheesta haastattelun esimerkiksi puhelimitse? Minuun saa yhteyden sähköpostilla miia.kaarlela@torilehti.fi

  Yhteydenottoasi odotellen, Miia Kaarlela, toimittaja, Kaupunkilehti Tori

   

Lähetä kommentti

<< Home