Miehen sterilisaatio

17.11.05

Viikko leikkauksesta

Viikko on nyt kulunut eikä suurempia ongelmia ole ollut. Kivespussit olivat suurimman osan viikosta jonkin verran turvoksissa ja arat, mutta eivät sentään tulleet mustiksi. Nyt niiden tila on palautunut jota kuinkin normaaliksi.

Leikkaushaavoista oikeanpuoleinen, joka on peniksen tyvessä, on parantunut hyvin. Vasemmanpuoleinen, joka on kivespussin taitteessa, on parantunut hitaammin. Etenkin kumartuessa ja kyykistellessä välillä tuntuu, kuin se repeäisi. Mitenkään pahasti sekään ei kuitenkaan vihoittele, ja suunta on selvästi parempaan päin.

Seksuaaliset himot olivat viikon verran melko olemattomia, mikä varmaankin johtui siitä, että paikat olivat kipeinä. Pysyväksi tuo tuskin jää, nyt alkaa olla tilanne niidenkin suhteen jo normaali.

Seuraan tilannetta ja raportoin taas tänne, jos aihetta löytyy.

1 Comments:

  • At 15/5/16 17:45, Anonymous Anonyymi said…

    Laitan tänne oman tuntemuksen.Pari vuorokautta ei mahdotonta kipua, 3-4 vuorokautta ulos ei asiaa kävelemään, kivut pirulliset. Jääpussit kalsareiden välissä aavistuksen helpottaa. Käveleminen tuskaa (näinkin voi vapaapäiviä viettää).Tulevaan viikkoon mennää kipujen kera luultavasti.

     

Lähetä kommentti

<< Home